Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Média

Átadták a Ho-Máhr Trans raktárbázisát

www.tatabanya.hu, 2009. szeptember 18.
Csaknem 260 millió forintos ráfordítással épített raktárbázist és irodát a Tatabányai Ipari Parkban a nemzetközi fuvarozással foglalkozó családi tulajdonú Ho-Máhr Trans. A létesítményt pénteken délután közösen adta át Bencsik János, Tatabánya, és Beke László, Környe polgármestere. Köszöntőt mondott Honosi Mihály ügyvezető. Az ünnepségen részt vett a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének ügyvezető főtitkára, Dittel Gábor.

A Ho-Máhr Trans 1994-ben alakult és a vállalkozás 2009-ig saját családi házukat alakította át a fuvarszervezések céljára, azonban egyre bővülő forgalom, valamint az ügyfelek raktározási igénye miatt új telephely építése mellett döntöttek. A társaság a 15 évvel ezelőtti induláskor a Környei Mezőgazdasági Kombinát partnereként élőállat felvásárlással és szállítással foglalkozott. A családi vállalkozás alkalmazottak nélkül Magyarország harmadik legnagyobb élőnyúl beszállítójának számított. Az olasz piac összeomlása után három és fél tonna alatti kisáru-szállítókkal folytatták a nemzetközi szállítmányozást. A cég profilja a kis tömegű, de fontos szállítmányok expressz határidővel való szállítása.

A vállalkozás jelenleg 30 autóval áll megbízóik rendelkezésére. Az összes autóra műholdas nyomkövető rendszert szereltek, ajtónyitás érzékelővel kiegészítve, a fuvarszervező szolgálat a nap 24 órájában elérhető. A cég 2008-ban 457 millió forintos árbevételt ért el.

Az új telephely építéséhez 6.000 négyzetméternyi területet vásároltak a Tatabányai Ipari Parkban. A létesítményben az irodák mellett 1000 raklapos, tömbös és állványos raktárt alakítottak ki. A kivitelezést a Baustar Kft. végezte. Az épület később igény szerint bővíthető.

A 260 millió forintos beruházás 50 %-os önerőből és 40%-os bankhitelből, valamint 10%-ban kormányzati támogatásból valósult meg. Az új telephellyel a cég bértárolást végezhet jelenlegi partnereinek és bővítheti fuvarozói tevékenységét. Kiemelt partnerük a holland Oldenburger Transport és a NEC Logistic számítástechnikai nagyvállalat.

(Képünkön Környe polgármestere Beke László, Honosiné Máhr Ágnes, Honosi Mihály és kislányuk Blandina, valamint Bencsik János, Tatabánya polgármestere látható)
www.tatabanya.hu
vissza


Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya