Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Média

Új raktárbázis Tatabánya mellett

Vállalkozói Negyed
2007-12-10 15:51
Százmillió forintos beruházással raktárbázist épít a Tatabányai Ipari Parkban a nemzetközi fuvarozással foglalkozó Ho-Máhr Trans Kft. - mondta el az MTI-nek a terület adás-vételi szerződésének aláírása után a társaság szakmai vezetője.

Honosiné Máhr Ágnes elmondta, hogy a cég 6000 m2-t vásárolt meg az ipari parkban, ahol a tervek szerint két éven belül közel 2000 raklapnyi áru tárolására alkalmas csarnokot építenek. A Ho-Márh Trans Kft. 1994 óta foglalkozik fuvarozással, 28 teherautóval dolgoznak.

Az új telephellyel a cég bértárolást végezhet jelenlegi partnereinek és bővítheti fuvarozói tevékenységét. Kiemelt partnerük a holland Oldenburger Transport, a FRITON csoport tagja. "Jelenleg az előkészítés folyamatánál tartunk, a terezők már egyeztetnek a lehetőségekről" - mondta el Honosiné Máhr Ágnes a Vállalkozói Negyednek.

A környei önkormányzat segítőkész a projekttel kapcsolatban és szándékukban áll az engedélyek gyors intézésével is hozzájárulni az építkezéshez. "Partnereink már több alkalommal jelezték az igényt a raktározási lehetőségekre, egy ekkora beruházásba nem is lehetne kezdeni a nélkül, hogy ne éreznénk szükségét a fejlesztésnek. Az új épület egy komplett logisztikai központ lesz, irodánkat is szeretnénk a raktár mellé áthelyezni."

Az ügyvezető elmondta, hogy van ugyan példa a szállítmányozási tevékenység összekapcsolására a raktározással, de inkább a multinacionális cégek esetén, közepes vállalkozásoknál ritkán fordul elő. A cég autói műholdas követővel vannak felszerelve, így a tulajdonosok maximum három perc alatt le tudják ellenőrizni, hogy éppen hol jár a szállítmány. Ez biztonságot nyújt a külföldi megrendelőnek is. Az építkezést a tulajdonosok jövő év második felében szeretnék elkezdeni. Az építkezést a tulajdonosok a jövő év második felében szeretnék elkezdeni.

MTI/Vállalkozói Negyed
vissza


Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya