Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Média

Sprinterrel a siker útján

Megjelent: StarReport 2007. márciusi számában
A Ho-Máhr Trans Kft. 20 éve foglalkozik fuvarozással, 2000 óta főként nemzetközi fuvarfeladatokkal. A gyorsan növekvő, családi tulajdonú vállalkozás a közeljövőben új telephelyre költözik, raktárbázist alakít ki, valamint fejleszteni kívánja flottáját.

Honosi Mihály ügyvezető tulajdonos szerint sikereiket annak köszönhetik, hogy a nap minden órájában ügyfeleik rendelkezésére állnak, pontosan teljesítik fuvarfeladataikat és a szállítmányokra a lehető legnagyobb gonddal ügyelnek. 2005-ig több márka transzportereit is kipróbálták, de megbízhatóságukkal kapcsolatban negatív tapasztalataik voltak. Egy Mercedes-Benz vezetésbiztonsági bemutató után döntött úgy a Ho-Máhr Trans Kft, hogy transporterflottáját Mercedes-Benz Srinterekre cseréli le. 2006 elején szerezték be első Sprinterüket, ami máig közel 250.000 km-t teljesített. Azóta további 13 Sprinter gazdagítja flottájukat, fokozatosan leváltva a többi márka termékeit. Ezek közül is akad olyan, amelyik jóval 100.000 km feletti futással rendelkezik.

Honosi úr elégedett új flottájával, mivel korábban más márkáknál tapasztalt megbízhatósági problémák a Sprintereknél nem jelentkeznek. A kötelező karbantartási munkákon kívül a Sprinterekkel kapcsolatban semmilyen más javítási igény nem merült fel. Ez minimálisra csökkentette a műszaki okokból eredő kieső fuvarnapok számát, és nagyban hozzájárul a cég megbízhatóságával szerzett elismertségéhez.
vissza


Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya