Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Média

Sprinter, a térnyerő

Mercedes-Benz reklámcikk a CAMION truck&bus 2006/9 számában
Interjú Honosi Mihály cégvezetővel, Ho-Máhr Trans Kft, Tatabánya
Áruszállítás mellett spedícióval, fuvarozással, futárfeladatokkal is foglalkozik a 14 darab autóból álló járműparkot üzemeltető, négyéves dinamikus fejlődést maguk mögött tudó Ho-Máhr Trans. A járművek fele régi Mercedes-Benz Sprinter, de már az új Sprintert is megrendelték. Járműveik közel 200 ezer kilométert futnak évente.

H.M Őszintén szólva eleinte előítéletem volt a hátsókerék-hajtású Sprinterrel kapcsolatban, főleg a téli üzemeltetést illetően - de a kipörgésgátlóval és blokkolásgátlóval felszerelve már tesztvezetés során meggyőzött, s a mindennapokban is bebizonyította, hogy a téli körülmények között is ügyesen mozog

Sprintereiket az alapfelszereltségen és felépítményen kívül mivel tették a feladatokra alkalmassá?

H.M. A ponyvásokon nem alakítottunk semmit, viszont a dobozos, hosszú kivitelűeket a szállítandó áru méreteit figyelembe véve átépítettük. A raktér magasságának közepére egy utólag beépített térfelező rendszer került, így duplájára nőtt a raktér alapterülete. A nem túl magas palettás árukból ennek köszönhetően kétszeres mennyiséget tudunk szállítani. Ezenkívül a járművek GPS-szel és navigációs rendszerrel is fel vannak szerelve, amely rendszerek a mindennapi munkánkat megkönnyítik és átláthatóbbá teszik.

Szolgálatra készen áll az új Mercedes-Benz Sprinter

Megérkezett Magyarországra az új Mercedes-Benz Sprinter, a 3,5 tonnás össztömegű transzporterosztály európai piacvezetőjének megújult modellje. A kategóriában egyedülállóan gazdag széria- (adaptív ESP) és extrafelszerelések újdonságaival (pl. kulcsnélküli ajtónyitás, Bi-Xeon fényszórók) méltó módon követi elődjét. Az új Sprinter ezer alapmodell-változatban készül: legyen szó személyszállításról, szabadidős tevékenységekről vagy rendszeres nemzetközi fuvarozásról.

www.mercedes-benz.hu
vissza


Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya