Ho-Máhr Trans Kft.
magyar english dautsch

NEMZETKÖZI FUVAROZÁS ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Hírek Média Társadalmi szerepvállalás Karrier Galéria Videók

Hírek

2017

Hajvágással, frizurakészítéssel jótékonykodtak a Segítő Jóbarátok
2017. április 8.
2017. április 8-án Szegeden jártunk a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató központjában, hol több száz gyermek haját varázsolták divatossá a fodrászok. Az egész napos rendezvény alatt kézműves foglalkozásokkal, csillámtetoválással, arcfestéssel és büfével vártuk a gyerekeket.
képek
Gyermeknapot rendeztek Süttőn a Segítő Jóbarátok
2017. május 27.
2017. május 27-én Süttőn a festői szépségű Gelbmann Birtokon hatalmas összefogással sikerült egy csodálatos Gyermeknapot szervezni, immár 2 alkalommal, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató gondozásában nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő és nevelkedő gyermekek és fiatalok részére. Nemcsak a szervezők és a segítők készültek erre a napra, hanem a gyermekek és a meghívott vendégek egyaránt. Süttőn egy varázslatos világban voltunk, távol a város zajától.
képek
Az Országos Ágota Táborban voltunk Doboz-Szanazugon
2017. július 22.
2017. július 22-én és 25-én a XXI. Ágota Táborban voltunk Doboz-Szanazugon. A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóban nevelkedő több mint 500 gyermek volt jelen, és 10 napig élvezték a csodás környezetet és a számukra szervezett rengeteg program kínálta lehetőségeket.
képek


Bemutatkozás
Raktárbázis
Gépjárműpark
Kapcsolat

Hírek
Média
Karrier
Galéria

Év Vállalkozója Díj 2012
Társadalmi szerepvállalás
Segítő jóbarátok
AEO Tanúsítvány

Tatabányai Ipari Park
2851 Környe, Budai út 1/D
telefon: 06 34 /310-098
e-mail: homahr@homahrtrans.hu
Ho-Máhr Trans Kft. Logisztikai Központ Tatabánya
A honlap tartalmaz nyilvános rendezvényeken készült képeket, videókat, mely személyes adatokat tartalmazhat. Az Adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 6§ (7) bekezdése alapján történik. Amennyiben személyes adataik törlését szeretnék kérni, ezt az alábbi elérhetőségen megtehetik: 06-34/310-098 (Tel.) homahr@homahrtrans.hu (e-mail) Ebben az esetben Adatkezelő a törölni kért személyes adatokat három munkanapon belül törli.